Visuelt fordelaktig lys

Glamox C20-R Generasjon 2 er en innfelt armatur utviklet for å gi deg lys som både er behagelig og visuelt fordelaktig. Dette oppnås ved å bruke dobbelparabolsk Softlight raster som sikrer lav blending og høy effektivitet. Rasteret er spesielt utviklet for LED, og halvdiffusjonsmaterialet skaper en mykere overgang fra det lyse til det mørke, og gir mykere skygger.


Hvorfor raster?

Glamox har jobbet med raster siden begynnelsen av 1980-tallet, og selvom vi i de senere år har utviklet produkter med forskjellig typer optikk, er vi sikre på at raster aldri vil forsvinne. Designet har selvfølgelig blitt modernisert gjennom årene, men grunnprinsippet forblir det samme. Raster er en ekstremt effektiv måte å styre lyset nøyaktig på, og samtidig å ha god kontroll på blendingen.


For barnehager, skoler og kontorer

C20-R passer godt til applikasjoner som involverer små barn, som i barnehager og grunnskoler. Opp til 7 årsalderen er det viktig å ha mer direkte lys for å øke dybdesynet. Rasteret i C20-R gir direkte lys - med lav blending. Den fremragende blendingskontrollen (UGR 19), og høy energieffektivitet gjør C20-R til et godt valg for kontorer.
 

Lysstyring

Moderne skoler og kontorer er ofte utstyrt med et enkelt styringssystem. C20-R er tilgjengelig med bevegelses- og dagslyssensorer som gjør det mulig å være en del av LMS-løsningen.

 

Lite vedlikehold, høy fleksibilitet

C20-R har et fleksibel design som passer de fleste taksystemer. En smart ekstern driverboks sikrer enkel montering og vedlikehold, siden alt kan gjøres uten å åpne armaturen. Armaturen er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser og kan leveres med 1-4 raster avhengig av størrelse. C20-R er også tilgjengelig med nødlys.