Glamox C65-S er også sertifisert i henhold til EN 60598-2-25 "Spesielle krav til armaturer for bruk i kliniske områder av sykehus og helsebygninger."

Et "rent design"

Glamox C 65-S er utviklet for områder som trenger det høyeste nivået av beskyttelse mot forurensning, for eksempel anlegg for farmasøytisk produksjon og semi-conductor industri. Når du lager en Cleanroom-armatur for slike miljøer, er det viktig med alle detaljer. Derfor har våre produktdesignerne gjort alt de kan for å skape glatte, uavbrutte overflater for å begrense bakterieveksten og partikkelakkumulering. Materialene som er valgt, tåler hyppig og grundige rengjøringsprosedyrer med forskjellige rengjøringsmidler.

Tett armatur med høy beskyttelse mot inntrengning av vann og støv

Glamox C65-S er utstyrt med en 4 mm varmetestet glassavdekning som er festet til rammen med dobble vridningsfjærer. Den tette designen gir Glamox C65-S en IP65-klassifisering for hele armaturen.

Høy lyskvalitet, lav blending

Den høye kvaliteten på C65-S er ikke bare relatert til renhold. Armaturen er også designet for å gi best mulig lys for ulike oppgaver. Dette inkluderer kvaliteter som høy fargegjengivelse (CRI> 90) og blendingskontroll. For C65-S har vi valgt å bruke dobbelparabolsk raster for å kontrollere blendingen. Denne velprøvde optikken gir ikke bare glimrende kontroll, det gir også dybde i lyset som igjen gir en bedre fremstilling av tredimensjonale objekter.

Høy lumenpakke

C65-S kan leveres med 4000, 9000 eller 12 000 lumen ut. Muligheten for kraftige lumenpakker er ideell når du trenger å oppnå høye luxnivåer.

Lysstyring

I de fleste bygningene er det penger å spare ved å justere lys i henhold til tilstedeværelse og tilgang til dagslys. Slike energibesparelser kan oppnås ved å implementere et lysstyringssystem sammen med armaturene.  C65-S er kompatibel med alle Glamox Light Management System.

Justerbar lysfarge och fargetemperatur

C65-S er tillgjengelig med ”tunable white”(CCT). ”Tunable white” lar armaturene produsere hvitt lys med forskjellige fargetemperaturer. Denne teknologien kan brukes til å skape dynamiske lys scenarier som etterligner dagslysets kvaliteter. Dette er det som kalles Human Centric Lighting (HCL). HCL kan brukes til å stimulere døgnrytmen og forbedre menneskets ytelse.