Glamox i80 er en familie av IP66 LED-industriarmaturer for utenpåliggende og nedhengt montering eller i himling ved bruk av innfellingsramme. Kan brukes i temperaturer (Ta) fra 50 °C ned til -40 °C.
 

Effektiv og allsidig

Gir opptil 30 000 lumen ut av armaturen, med en CRI på 80. Produktet er utviklet for å belyse industrianlegg, lagerlokaler, produksjonsområder, verksteder og fryselagre ned til Ta-40 °C. Også ideell for bruk i idrettshaller der den vil gi  godt lys og minimal blending. Med sitt kraftige lysutbytte er i80 godt egnet for bruk i områder med stor takhøyde, og den er en energieffektiv erstatning for armaturer med damplamper. 
 

Kvalitetsmaterialer

Armaturhuset er produsert i presstøpt aluminium med lavt innhold av jern og kobber. Med epoxy/polyester pulverlakk. Beleggets tykkelse er minimum 60 μm og i80 tilfredsstiller korrosjonsklasse C4. Leveres med medium- (MB), smalstrålende- (NB) og ekstremt smalstrålende reflektor- (XNB) i sølvbelagt aluminium. Frontglass i varmetestet herdet glass (HTG) med ekstra høy lysoverføring, eller avdekning i slagfast klar akryl CL). Opal film (OP) som alternativ.

i80 i samsvar med korrosjonsklasse C5 kan leveres på forespørsel.